Paradis hotel du kan bare legge deg, velkommen til The real Vennesla show!

P4046569

Vennesla, du Vennesla! Er det noe du kan kjære bygd så er det å levere reality show hver eneste gang jeg er hjemme. Tusen takk.Det som skjer i Vennesla blir selvsagt ikke i Vennesla. Det er bare en regel man har i denne bygden og det har vi godtatt alle sammen.

For deg som ikke har vært å opplevd denne bygden, så kan jeg love deg at du kan bare slå av Paradise Hotel. For her er det mer crasy enn på reality serien i Mexico. Folk danser støveldansen på bordene, det er om å være mest høylytt på festene og drikke deg så full slik at den ene politibilen i bygden kan komme å kjøre deg gratis hjem eller ned på SevenElleven så du kan få i deg en deilig baguett og Cola klokken 04:00. Neste stopp er selvsagt etterfestene om du kan finne den. De er så godt gjemt fordi på etterfestene kan alt skje.  I Vennesla kjenner alle  alle og da kan vi gjøre som vi vil. Enten om det er å full fest på nærmeste kiosk eller i en brudesalong hvor nermeste nabo er presten Kåre. Dagen etterpå er du gift og klar for nye spennende oppdrag, for i Vennesla har vi makten og vi kommer aldri til å bli en by. Vi er venndøler og vi eier bygdefestene som også er kalt The real Vennesla show.

Nei du gode gud. Takk for festen denne gang, nå pakker jeg tingene mine og forlater alle de fantastiske deltakerene i The Vennesla show. Jeg digger deg Vennesla lykke til vidre med dages rykter.

P4046518 P4046522 P4046526 P4046549 P4046594 P4046598 P4056600
P4056610

 

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton