Back on track in O-Town.

 

Adlink
P3095310

Back on track in Oslo.God ettermiddag fine mennesker, håper mandagen har vært fin. Herreminhatt for et deilig vær vi har i Oslo da. Jeg har storkost meg med skinnjakke og solbriller og virkelig kjent at sommeren snart er på plass i landet. Dagen startet tidlig med PT time for så videre på møter etter møter, mye spennende som skjer.

Kjenner virkelig at inntrykket fra Afrika har satt seg. Jeg har hatt så mye energi i hele dag og gått å tenkt på hvor heldig vi faktisk er som bor i dette landet. Vi har det jaggu mæ flotters.

Bagen jeg har på meg kjøpte jeg som et minne fra ei flott dame i Afrika. Jeg digger virkelig looken og designet, ikke en krone er prutet på denne.

Nå skal jeg bare kaste i meg litt middag som er svidd laks og overkokt ris, deilig!! Jeg skal videre på premiere festen til Paradise Hotel som jeg har jobbet med, den er på TV fra klokken 21:30 på TV3. Håper dere liker denne sesongen også.

Vi ses litt senere.

FotorCreated1.Jacket: HERE. 2 Jeans: HERE. 3. Shirt 40% OFF: HERE.

P3095287 P3095292 P3095286 P3095272 P3095266 P3095305

Takk til Julia for at du ville ta bilder for meg i dag, syn du mistet ditt egen sim kort i havet da.

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton