ICON takes Africa.

P3054998

God morgen og happy weekend folkens!Det var så deilig å endelig få meg en treningsøkt i går og ute i solen av alle plasser, got to love it. Min PT på Icon hadde laget en workout bag til meg, med alt fra strikk, til små vekter som jeg kunne ha meg meg til Afrika.

Jeg fikk også en liten workout-lapp som går på å trene kroppen med egen tyngde. Jeg kjørte første økt basert på egen kroppsvekt, denne formen for trening er ofte den som er tyngst, spesielt når man er ute å treniner i 34 varmegrader, men sykt deilig å kaste seg i sjøen etterpå.

Det er fredag og siste dagen på camp Specsavers, jeg synes dette er så trist fordi vi har enda flere briller å gi ut og det er så mange som forsatt trenger synet sitt tilbake. Jeg har pakket inn en pose med klær som jeg skal gi til en av guttene som jeg har blitt kjent med. Jeg trenger ikke alle mine t-skjorter, shortsene og skoene jeg har, så da tenker jeg at han kunnefå arve litt norsk mote av meg.

For dere som ikke har SnapChat eller Instagram, dere kan følge og se video fra Afrika ved å like min Facebook side, her legge jeg også ut video. Siden finner du HER!

Ha en fantastisk fredag og kos dere på jobb, vi ses i kveld. Da skal dere få se noe veldig sexuelt, ha ha.P3055015

P3054977 P3054984 P3054993

Elsker når turistene går midt i bildet mitt, det ser liksom så bra ut. 
P3054980P3054990

P3055006

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton