Selfie time at Specsaverscamp with my new friends.

IMG_6343

God kveld folkens, Wifi i Zanizibar burde vinne en pokal for landes dårligste. Kjenner nesten at det klikker litt for meg.I dag har vært den tøffeste dagen til nå, vi er litt små slitene etter mye jobbing, lite søvn og har fått i oss alt for lite veske. Jeg er nettopp kommet hjem fra jobb nå, fått tatt en dusj og kjenner jeg trenger litt mat. Klokken i Afrika er nå 1940. De andre har tatt seg en fortjent øl i bassenget mens jeg blogger, ha ha. Jeg skal komme meg ned jeg også. I morgen har vi en dag fri og planen er da å dra ut på fengseløyen hvor alle mordenerene bor, neida, dem er kanskje ikke mordere, bare helt vanlige kriminelle som bor på en tropis øy.

Håper dere har det helt magisk, hørte noen rykter om varmegrader hjemme? Sykt digg. Kos dere med det. Nå løper jeg ned og tar meg en øl, og jeg som ikke drikker øl engang, men nå kunne jeg drikket hva som helst så lenge det er veske, Så inntørket føler jeg meg. Totalt utleverte briller i dag er 530stk. Good work 🙂

Ses litt senere.

IMG_6335

IMG_6331

IMG_6334
IMG_6329

IMG_6348IMG_6315


IMG_6316

 

 

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton