The world of SnapChat!

IMG_6189

Yo, people, mens jeg sitter her å ser ut vinduet av flyet og tenker for meg selv hvor gøy det ser ut å hoppe på disse skyene, tenk om det hadde gått ann da. Herreminjesus hva jeg hadde hoppet da, helst drittings.Det verste med å fly for meg er turbulens, og det å fly gjennom skyene. Jeg skvetter også hver eneste gang noen ringer i denne flybjella. Ha ha nervevrak ass. Men jeg synes folk ringer litt for mye i den bjellen, jeg tenker om det er noe du trenger så får du vel det når hun glade flydama spaserer forbi deg med den dårlige maten?

Det ser sikkert mange av dere som ikke har SnapChat og det skal dere være glade for, why you ask? Well, på SnapChat dukker det opp veldig mye rart til tider. Alt fra en naken «prins» som koser seg mye, til random trøndere som har sex med noen dukker. Det får du ikke på min snap. Det du får der er sykt kjedelig og uredigert.

Følg gjerne min Snap @EspenHilton eller @Instagram EspenHilton. Jeg tror faktisk selv jeg er ganske så morsom på disse plassene, mulig det er bare moro for meg, men da får dere hvertfall blitt med bakstage på ting jeg driver med og det er jo moro for både deg og kongen av Sverige. Vi vet alle hva kongen av Sverige liker. Jeg er fan av Gustav jeg. Han er en ekte moroklomp.

P2260004IMG_6181IMG_6190IMG_6191IMG_6192IMG_6187

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *