Africa here i come. Project Tanzania!

P2264134

Jacket / Premium by Jack & Jones. Jeans / Zara. Shoes / Roots. Shirt / RalpLauren.Dette er det beste oppdraget jeg har tatt på meg så langt i min bloggkarriere og det kommer nok til å bli den jobben som vil sette det største spor i livet mitt. Som ambassadør for Specsavers er jeg så heldig å få reise til Afrika og hjelpe med å gi synet tilbake til dem som ikke har råd til briller og synstester.

Vi har brukt et år på å samle inn briller av dere nordmenn, dette er så fint. Tenk hvor mange briller vi igrunnen bare har liggende i skuffene våres hjemme som vi aldri bruker, noen kaster vi bare fordi vi er så forbanna bortskjemte. Det er nettopp derfor dette er så herlig med Specsavers og Tanzania prosjektet.

I dag er jeg en veldig ivrig ambassadør som er klar for å reise, men om noen dager er jeg nok mer stolt, ydmyk og helt sikkert litt i sjokk over hvor heldige vi er som er født i Norge og har det så bra som vi virkelig har det. Vi tar ting alt for gitt og vi burde igrunnen være enda mer takknemlig enn hva vi er, reality check please!

Håper dere får en magisk dag, for nå setter jeg meg på flyet med min forbaska flyskrekk, ikke har jeg beroligende piller eller noen jeg kjenner ved min side, men skal på jobb til Afrika, så skal man på jobb til Afrika.

Ses om noen timer om jeg ikke styrter, da takker jeg bare for at du har fulgt bloggen min så langt. Neida, den var kanskje litt drøy. P2264138 P2264139 P2264140 P2264142

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton