Making my own suit, The Espen Hilton suit!

P2264123

God ettermiddag folkens, en aldri så liten drøm kom til live i går. Jeg fikk designe min egen dress og skjorte sammen med Bestseller. Jeg har designet før, men da var det skolersekker. Dette er noe jeg har drømt om i mange år.Jeg har mange ideer når det kommer til å skape min egen herrekolleksjon, så for meg går det igrunnen veldig fort å tenke ut hva som ser fint ut og hva jeg føler treffer den forskjellige målgruppen.

En dag folkens, da kommer Espen Hilton kolleksjonen til guttaboys.

Husker da jeg gikk i gaten i Kristiansand og plutselig kom det en gutt forbi meg, han hadde den råeste sekken jeg noen gang hadde sett, det var min design. Det er ganske stort når du ser andre mennesker går med plagg du har laget. Det er en liten klapp på skulderen for bra jobbet må jeg da si. Jeg gleder meg til å vise dere dressen, den kommer til å rocke opp sommeren 2015. Nå skal jeg komme meg på skolen, så hjem for å pakke siste del av Afrika garderoben min.

Ses i morgen tidlig før jeg setter meg på flyet til Tanzania med Specsavers.

P2264119P2264121P2264117P2264128P2264131P2264104

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *