Danmark with Jack & Jones

P2253970

God morgen mine deilige lesere.

Da setter jeg kursen mot Danmark med Jack & Jones. Jeg trodde jeg skulle til København, så leste jeg emailen en gang til, og skal til en plass jeg aldri har hørt om før så dette blir spennende. Espen drar på motetur på landet. Jeg elsker landet og håper jeg møter noen rednex, elsker rednex, my kind of people.Jeg vet ikke med dere, men en av de tingene med blogging som er sykt lættis er bildene som man ikke bruker. Alt skal lissom se så perfekt ut. Disse bildene er fra i går da Lene og jeg var ute og tok litt «herstårjegåposerer» bilder.

Jeg synes ikke det er så veldig gøy å bli tatt bilde av 24/7 og igår hadde både Lene og jeg veldig dårlig tid, men bilder skulle vi ta.

Så sånn gikk det da hun tok bilder av meg. Jeg hater å venter, ting må skje med en gang. Disse bildene er tatt med min nye linse fra Olympus og det var første gang Lene prøvde seg frem med denne. Bildene sier vel mer enn ord. Sava jeg hater å vente på et bilde knips, ha ha.

Ikke fikk jeg av meg jakken heller da skjorten skulle vises frem, lavt blodsukker, dårlig tid til neste møte, en super happy Lene, en kombo to kill for!

Jeg skal pøve å få gitt en update i danmark senere, om ikke så kommer det en update i kveld når jeg er hjemme i O-town. Ha en magisk dag. Nå må jeg løpe.

J

P2253971P2253943 P2253902

Ingenting slår en deilig kaffe på morgenquisten. Problemet med kaffe er at jeg ikke klarer å stoppe, det er såååå godt. Ha en fin dag videre.

P2253903

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *