Signing contracts day!

                                                                                                                                                                        AdlinkP2253917God kveld folkens, i dag har det vært NM i løping frem og tilbake. Lett trening med andre ord og det kan man like.Jeg har ikke fått pakket, ikke fått vært på tablettpolet for å kjøpe meg medisin til Afrika, ikke har jeg trent og heller ikke har jeg fått spist bra mat.

Det jeg har fått gjort er å skrive et par kontrakter med noen spennende mennesker jeg skal samarbeide med etterhvert, drikke 4 kopper kaffe og to iskaldet RedBull og en kvalm sjokolade. Livet til en hektisk blogger med andre ord, it sucks!

Nå skal jeg lage meg en deilig middag aka kjøttdeig og egg og komme meg på trening, så skal jeg legge frem tøyet og kameraet til i morgen, da er det Danmarkstur med Jack & Jones. Det gleder jeg meg til. Håper dagen deres har vært super. Jeg har lagt ved link til inspo på antrekket mitt i dag så da er det bare å shoppe, eller la ikke.

See ya all later!

FotorCreatedFotorCreated1.Shirt 40% off HERE! 2. Shoes HERE! 3. Jeans HERE! 4. Jacket HERE!

P2253968  P2253948

P2253960

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton