Good morning shait!

P2123502

God morgen mine deilige medmennesker. Ja, om du ser nøye på dette bildet så ser du litt av øynene mine, men om du fokuserer på øynene hele tiden så ser du at jeg ligner litt på en fisk med utstående øyner. Det er funny.Har vi en fin dag? Det håper jeg nå da. Onsdagen min er virkelig hektisk. Begynner første møte nå klokken 10:00 og er ikke ferdig før klokken 18:00 i dag tenker jeg, digg. Jeg elsker å ha mye å gjøre. Håper jeg får inn en liten treningsrunde mellom slagene, tror ikke det blir så mye trening i Afrika. Der skal det gå i jobb, jobb, jobb.

Går alt etter planen har jeg noen virkelige kule nyheter neste uke, blir så giret når jeg tenke på det at jeg neste dreit på meg selv, neida, joda, eller?..

Du vet den følelsen når du er giret/stresset og magen din går sin egen vei? Du vet, jeg vet at du vet om den følelsen når du er litt stresset/nervøs og det eneste du må er på do. Følelsen er vel litt som å drikke for mye kaffe kanskje, ha ha. Uansett vi har alle hatt den. Den har jeg nå, så da må jeg må springe på do.

Vi ses senere og husk folkens, alltid vask hendene etter du har vært på do.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *