Finally i’m a papa!

P2233889

God kveld dere. Da var jeg endelig blitt pappa og Hanne har endelig funnet seg en mann, meg!. Jeg tror vi blir en fin liten familie på 3.Jeg har snakket mye om det å dra på lanseringer før, dette er ikke noe jeg er veldig fan av om jeg ikke brenner for det jeg skal gå på, men..

Når det er lansering for trening, da stiller jeg lett opp. Hvertfall når kona til Komikerfrue (Ørjan) ringer og sier jeg kan sitte på, ha ha. Jeg hadde tenkt å gå på Helle sin lansering uansett fordi jeg liker henne veldig godt som menneske, men det er jo jysla stygt og kaldt vær ute, da er det greit at humor naboen kjører familievogna.

Det er så fint med Marna og Ørjan fordi dem er så deilige og ekte. Jeg sitter foran i bilen, sønnen promper og Marna ler seg ihjel. Vi synger hele de 7 minuttene det tok ned til Bislett i familie bilen, parkerte ulovelig og var like happy. Sava, jeg vil også ha barn og en familiebil hvor kidsa promper og ler seg i hjel. For en deilig familie.

Lanseringen vi har vært på i dag er Helle sin egen trenings app. Med denne appèn kan du trene hvor du vil og slipper å komme helt til Oslo for å trene med Helle. Jeg har valgt meg den som heter Stor og Sterk.  Denne fikk jeg faktisk på landseringen inkludert en boks med tomatsuppe som smakte fantastisk. Lenge leve mat.

For dere som ikke helt vet hvem Helle er så trener hun kjediser som Tone Damli, Sigrid Bonde Tusvik og mange flere. Helle driver Smart Trening og det ligger ved Bislett i Oslo.

God trening mine fantastiske kompiser

P2233874

P2233876

P2233882

Skjønner dere? Jeg kommer til å bli alt for morsom, og ha alt for mye energi som far. 

FotorCreatedP2233891P2233890

Så begynte Dexter å grine, da gav vi han fint tilbake til sine biologiske foreldrer. Hanne stakk tilbake på The Voice og jeg hjem.

God natt Dexter!

P2233877

Flere bilder og videoer finner dere på min Instagram

@Espenhilton og SnapChat @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *