Velkommen til PT dagene!

Annonse

P2203671

God morgen fine treningsmennesker, har vi det bra? Er vi fyllesyke? Nope, vi er klare for å trene. Kanskje drikke litt kaffe først, vi vet jo alle hvor irretable man kan bli uten coffeinen sin.På mandag startet ICON med PT dagene sine, du får -10% på kjøp av (PT) personlig trener. Dettte er jo genialt spør du meg. Jeg har selv kastet meg PT «trenden» og for meg er det virkelig blitt en viktig del av treningsrutinene mine. Min PT er Ståle, han ser ikke bare ut som en maskin, han driver meg til en maskin. Jeg bruker Ståle to dager i uken og har gjort dette siden januar.

FotorCreated

Ståle hjelper meg med å bygge beina sterke, slik at dem ikke ser ut som to tannpirkere. Jeg har alltid hatt tynne bein, men nå løfter jeg nesten 100 kilo i knebøy, jippi.

Etter en pt time er jeg selvfølgelig død i kroppen, mest ysla glad for at kroppen har fått kjørt seg. Jeg kan virkelig anbefale alle til å teste ut trening sammen med en personlig trener.

Stikker du innom ICON fra 23 -25 februar får du også gratis bodyanalyse.

Jeg som har slitt litt med spising gjennom årene synes dette var skummelt å teste ut, men nå ser jeg på bodyanalyse som et viktig og stort hjelpemiddel. Uansett om du ikke går for kjøp av PT, får du bodyanalyse gratis. Du burde teste det ut. Hallo, its free 🙂

Vi nordmenn elsker jo gratis ting, dette er jo bevist under julebord sesongene hvor vi alle drikker oss dritta på firmaet sin regning og noen ender opp på nars hos sjefen, mens andre blir random gravid, why? Free drinks.

P2203665P2203669

Sjekk ut ståle og Tone. Snart kan jeg synge «i’m getting butterfly» som aldri før med ny og sterk kropp!

P2203674P2203672

#Gjør ditt beste

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Haha! Arti bilde! 😀