Homemade tomato soup.

P2193618

God kveld folkens, da kjører vi en deilig hjemmelaget sunn tomatsuppe på denne søndagskvelden.Jeg har vært ute i hele dag, gått på visninger etter visninger. Det er faktisk ganske så spennende å se hvordan andre mennesker bor, mens andre ganger tenker man kanskje wow her skulle det virkelig blitt vasket før visning.

Den ene leiligheten lå på 1.9 millioner kroner, og det var allerede kommet inn et bud på 2.3 millioner. Leiligheten var på 44 kvd og måtte pusses fult opp. Hvem er idioten som da legger inn et bud på fire hundre tusen over takst med en gang? Hvorfor ikke bare gå noen tusen? Folk er gale, mens noen meglere burde gått på salgskurs eventuelt folkeskikk kurs!

Men nok om den pengesekken og over til en deilig og billig søndagssuppe. Dette er alt du trenger.

FotorCreated

1. En buljongterning.  2. To fed med hvitløk 3.  Tre bokser med opphakkede tomatet. 4. En halv finkuttet rødløk 5. En hel chilli om du tør, ikke vær en pingle!

 Slik gjør du det 

Ferdig kuttet løk, hvitløk og chilli surrer du i en kjele sammen med litt olivenolje frem til løken er blank og myk. Deretter heller du 4 dl vann med buljong og tre bokser med opphakkede tomater over i kjelen.

Smaker til med salt og pepper. Ønsker du å gjøre den litt mildere kan du mot slutten helle oppi 2 dl matfløte. 

P2223857

P2223875

P2223877

God middag folkens, vi ses i morgen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *