Sporty friday!

P2022951

God fredag alle dere kanakans folk, håper fredagen har startet bra.Jeg begynte dagen tidlig med PT time, det var som om jeg skulle spy på høykant på slutten av timen. Men når kroppen sier nei, får jeg hodet mitt til å si «HOLD KJEFT» dette klarer du, slutt å vær så pingle, 5 sekunder etterpå er man helt ferdig og kan nyte helgen med to glass vin, eller så kan du gjøre som venn, 2 flasker! #alkiser.

P2193649

Det som er litt deilig når man trener så hardt er at jeg sovner så sykt fort om kveldene og vokner opp helt tipp topp i formen og er klar for nye oppdrag med en energi som kan sammenlignes med to iskalde RedBull. 

Jeg tenkte det var på tide at dere som lesere bloggen skulle få oppleve samme trening som jeg har, så neste uke skal jeg gi dere PT min i gave. Hvertfall til noen av dere. Its going to burn like a motherf…. Gleder meg til å gi dere en PT, stay tuned & stay healty!

Jeg har en litt hektisk timeplan som gjør at jeg får komme meg opp av denne «sponset» kontorstolen og løpe videre. Vi snakkes snart. Ha en deilig dag i solen så lenge!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *