Steal the style, put in on your man!

P1302839

Velkommen til «STEALTHESTYLE» dagen.                                                            AdlinkJeg skal prøve å få til en stjel stilen dag så ofte jeg kan. Jeg tenkte dette kunne være greit siden jeg får en del mail av dere om hvor man kan kjøpe diverse plagg jeg har på meg. Håper denne «STEALTHESTYLE» innlegget kan gjøre det litt lettere for dere å finne inspirasjon til både deg som mann eller deg som vil pimpe opp mannen din litt. 

FotorCreated

1. Coat  HER. 2. Shirt HER. 3. Shoes, 30% off HER. 4. Jeans HER.

FotorCreated

1. Jacket HER. 2. Shirt HER. 3. Bag HER. 4. Shoes HER.

FotorCreated

1. Jacket 50%off HERE. 2. Shoes HERE. 3. Shirt HERE. 4. Jeans HERE.

FotorCreated

1. Jacket HERE. 2. Jumper HERE. 3. Shirt HERE. 4. Jeans HERE.

Nå skal jeg jobbe litt til før jeg begynner på middagen. I dag kjører jeg ikke noen ting annent enn svidd laks med deilig kinesisk ris, nam det hørtes nok deilig ut. Ha en fantastisk mandag videre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *