One sexy man!

                                                                                                                                    Gave

P2113375

God mandag. Herregud kroppen min har vært sliten etter en hard uke. Da passer det seg med hjemmekontor i dag.P2163538

I natt fikk jeg 9 timer søvn, 9 TIMER!!

Voknet opp, øynene mine hadde fått store tropiske poser som var like oppblåst som ballongene i en barnegebursdag, ha ha. Med andre ord så tror jeg kroppen trengte all den søvn den kunne få i natt.

P2163545

Det er mandag og jeg er nesten klar for fight igjen. Tror jeg skal la kroppen hvile med trening til i morgen. Da er den fit for PT time igjen.

Jeg fikk en fantastisk gave her om dagen, som jeg vil dele med dere fordi den traff meg rett i hjerteroten. Den nye parfymen til Acqua Di Gio by Giorgio Armani. Her snakker vi mann i dress? Eller en liten kopi av Fifty shades of grey? Satan, for en parfyme lukt. Noe av det mest sexy`e jeg har luktet på lenge. Denne kan jeg virkelig gå god for, kjæresten din vil virkelig lukte som «Onesexyman»

FotorCreated

Jeg håper mandagen deres blir super, det skal hvertfall min bli. Trenger mer kaffe ha ha.

Vi ses litt senere godtfolk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *