One sexy man!

                                                                                                                                    GaveP2113375God mandag. Herregud kroppen min har vært sliten etter en hard uke. Da passer det seg med hjemmekontor i dag.P2163538I natt fikk jeg 9 timer søvn, 9 TIMER!!

Voknet opp, øynene mine hadde fått store tropiske poser som var like oppblåst som ballongene i en barnegebursdag, ha ha. Med andre ord så tror jeg kroppen trengte all den søvn den kunne få i natt.

Det er mandag og jeg er nesten klar for fight igjen. Tror jeg skal la kroppen hvile med trening til i morgen. Da er den fit for PT time igjen.P2163545Jeg fikk en fantastisk gave her om dagen, som jeg vil dele med dere fordi den traff meg rett i hjerteroten. Den nye parfymen til Acqua Di Gio by Giorgio Armani. Her snakker vi mann i dress? Eller en liten kopi av Fifty shades of grey? Satan, for en parfyme lukt. Noe av det mest sexy`e jeg har luktet på lenge. Denne kan jeg virkelig gå god for, kjæresten din vil virkelig lukte som “Onesexyman”

FotorCreatedJeg håper mandagen deres blir super, det skal hvertfall min bli. Trenger mer kaffe ha ha.

Vi ses litt senere godtfolk!

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton