Sunday snap at AFPT!!

P2103239

God søndagsmorgen dere, hadde vi en fin Valetine`s day i går?  Ble det noe baby making? Neida, det har jeg ikke noen ting med, men…. Ble det noe? Neida, joda!Ny dag på skolen med AFPT. Dette er noe av det morsomste jeg har kastet meg ut på. Det er som en treningslæir for både unge og voksne. Vi er alt fra 18 – 50 år på skolen. Det er fett i seg selv.

Denne helgen holder vi på med treningslære. Fredagen var O-fag. Neida, husker dere O-fag på skolen? Sava, som jeg hatet det faget og læreren min var veldig spesiell for å si det sånn.

På AFPT om dagen går det faktisk i Latinsk, vi kjører Abbduksjon – Abduksjon – Frontal -Laterial, Extensjon, Flexjon osv. Det er sykt spennende å få alt dette inn i hodet. Jeg er på en fantastisk skole med mennesker som har valgt å bli PT (Personlig Trener) fordi dem vil hjelpe andre mennesker, sånn kan man like.

Vi kommer til å yte max på skolen for å få deg som klient når vi er ferdig utdannet. Gleder meg så sykt til å sette PT på CVén min. Dette er stort for meg vet dere. Jeg går også i samme klasse med ei barndomsvenninne fra Vennesla, pluss Glenn og Treningsfrue. Jeg elsker entusiasmen og energien til disse tre menneskene. Gøy, gøy, gøy.

Jeg får komme meg på skolen folkens, men du, om du ikke fikk gitt din kjære noe i går så får du legge deg tilbake i sengen å gjøre jobben din 🙂 Ha en strålende søndag.

FotorCreated

SEE YA!

Vi ses på @espenhilton på Snapchat  @EspenHilton på Instagram

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Koooos deg i dag og hils Glenn! Han var jo på fest i går så han kommer vel litt senere..haha!