Valetine saturday at school!

                                                                                                                               Annonse

P2113343

Jacket / Primark. Shoes / Zign. Jeans / Zara. Belt / NN07. Shirt / Ralph Lauren. Bag / Tommy Hilfiger.God lørdag folk & røvere.

Happy halloween! Nei, Valetine var det, fort gjort å ta feil siden begge to er ganske så skumle. Håper kjærligheten blomstrer for dere i dag og at dere gjør kjæresten deres glad. Kansje dette er dagen to put out, if ya know what i mean? 🙂

Jeg er på vei til skolen med AFPT, i dag har vi treningslære på ICON. Dette har jeg virkelig troen på, vi har blitt delt inn i en super bra gruppe, den ene er på Icon, og den andre på Optimaltrening. Jeg blir faktisk bare mer og mer motivert på å bli personlig trener. Tenk å deilig å gjøre hobbyen sin til arbeid.

Kunne du tenke deg å bli personlig trener? Eller kjenner du noen som kunne tenke seg det? Send meg en mail på EspenHilton@gmail.com så fikser jeg en fin prosent avtale med AFPT.  Jeg tar skolen i helgene slik at jeg får tid til å jobbe i hverdagene, så dette er helt supert. Skolen er å finne over hele landet, vell nesten hele landet. Men du kan ta skolen online om det er bedre da 🙂

Vi ses senere, husk i dag er det kjærlighetensdag så put out and make some love people.

🙂

P2113357P2113350P2113334P2113338

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *