Pilgaard & Hilton drar på guttenes spa!

                                                                                                                                     Gave.

P2123449

God morgen folkens, da var det endelig fredag. RedBull it up.I går var det premiere på Fifty shades of grey, så mens jentene gikk på premiere, tok Petter og jeg turen opp til Elite Helse og hadde oss en deilig guttedag på spa. Joda, gutter tar også vare på det utgangspunkt de har fått levert. Hvertfall noen gutter da.

Jeg tok laser under øyet mitt. YAG-laser kan man fjerne alle typer blodkar hvor som helst på kroppen. Denne laseren har en spesifikk bølgelengde som absorberes av det røde pigmentet i blodkaret. Lyspartiklene har en energi som omvandles til varme når de absorberes. Bildet av resultatet finner du lenger nede.

Testet også ut AWT (Acoustic Wave Therapy) på ryggen. Trykkbølgene på AWT bryter opp bindevevsdragene mellom fettcellene slik at disse ikke lenger buler ut gjennom huden. Samtidig øker hudens elastisitet og blodgjennomstrømning. Sykt deilig.

Petter fikk tatt en (vitamin cocktail) som heter Dripp & Realx, med denne type vitamin drypp får man virkelig energien opp igjen og kroppen for all vitamin den skulle mangle.

Etterpå fikk Petter en dose baby botox i panna. Au, tenkte jeg, men det var vist ikke så vondt sa han. Dette er en veldig liten dose, for rynker må man jo ha. Det er viktig. Pannen til Petter er veldig markert, så med «baby» botox roer man bare rynkene litt, dem blir ikke helt borte.

Dette var virkelig en deilig torsdag, nå som det er fredag er jeg klar for både trening og skole. Håper fredagen deres blir fantastisk. Vi ses senere.

P2123462P2123446P2123457P2123477

En selfie doktor in the making!

P2123461

Her kan du se hva jeg gjorde. Veldig mange av oss sliter med sprengte blodårer. Dette kan komme av både stress, alkohol, sol og mye mer.

Jeg har en rød prikk under øyet. Denne har plaget meg ganske lenge nå, så da tok vi den bort med laser. Det er ikke vondt, litt ubehagelig i 5 sek så er det over. Om noen dager er alt det røde borte også.

Før                                                                                                 Etter

collage

Until the next boysclub kan dere se den beste utgaven av Fifty shades of grey i Norsk versjon under her. Takk Isabell for at du tar vare på guttene dine.  

P2123498

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *