Be my valentine?

P2093225

God kveld dere, har vi det bra denne tirsdagen? Jeg vet at noen av dere venter på Grey’s anatomy, mens andre venter på noe helt annent. Mulig litt krangling, eller kanskje mannen din venter på å få seg noe for en gangs skyld 🙂 Da får han vente til etter Grey’s Anatomy.Selv venter jeg på så mye som ikke en darnshit! Mulig det blir en gå tur etter middagen. Det er jo sykt varmt her i Oslo. Hele 8 varmegrader, kjenner jeg blir happy bare å skrive om det.

Jeg kom hjem fra trening nettopp og hva står på døren? Jo, blomster. Jeg synes blomster er veldig fint, men problemet er at jeg dreper dem like fort som jeg steker en kyllingfile. Jeg bare, hmm er det valentine suprise fra kjæresten?

Sakte men sikkert åpner jeg boksen og der lå det mange flotte røde roser. Im like»OKAY» Im gay, but not that gay!

Det lå også en fin rull med tekst som var innpakket i rødetråder, og jeg tenker for meg selv, hva om det er noen som leser bloggen min som har sendt dem. Det hadde vært hyggelig det, uansett om dem blir å dø ganske så fort. Tanken som teller folkens. 🙂 Jeg liker hvordan dere tenker.

Men de var jo ikke fra noen av dere, dem var fra Mestergrønn, kjenner jeg noen i Mestergrønn tenkte jeg så? NOPE! Det sto #Mingentleman. Espen du er en GENTLEMAN, dems ord. Jeg lurer på om er du en gentleman eller gentlewoman?

Dette er ikke noe reklame folkens, jeg bare lurer litt på hva du gjør for den du er glad på valentine? Nada? Null? Zero?

Jeg synes, og jeg mener dette gutter / jenter at på lørdag den 14 februar burde dere alle gjøre en liten ting for den du er glad i. Kanskje en liten suprise? Kanskje lage en god middag eller ta den du er glad i på resturant? Eller kanskje spice up sexlivet litt, joda folkens, vi kan alle spice opp sex livet litt. Vi noen kåte homosapien alle sammen, do not deny it! Har du ikke lyst på sex denne dagen så kan du ta det som en treningsøkt, det vet jeg du har lyst til, du trenger ikke fortelle det til kjæresten 🙂 You better work bitch!

Vi tar hverandre veldig for gitt når man har vært sammen en stund, dette er noe jeg er veldig imot. Er du sammen med et mennesker så gjør det noe med den andre du er sammen med om du pluselig kommer med en suprise. Det trenger ikke være valentine dagen som avgjør dette, men igjen så er denne dagen veldig fin å markere dette på. Kom igjen, i know ya want to!

Hvor mange av dere har ikke venner som er i et forhold hvor du ser ofte at det er ikke helt sånn ting skal være. Ting skal ikke, og burde ikke være en rutine. Rutiner kan du gjøre på jobb, rutiner kan du også gjøre på trening, men rutiner burde aldri komme inn i et forhold.

Viste du at om du kysser din kjære før jobb i mer enn 5 sekunder så skjer det noe, dette er helt sant.

https://www.youtube.com/watch?v=Kut17MUKpi4

Man burde være flinkere før man går på jobb også. Gi kjæresten din et saftig kyss, si jeg er glad i deg og ha en fin dag. Ikke bare si hadde! Frem med litt mer følelser, dette kjennes bra for den du er sammen med. Oppsummert så har du gjort noen veldig glade, og kanskje du får deg et velfortjent ligg når du kommer hjem. ALLE ER HAPPY!

Det var dagens leksjon i klissklass, nå skal jeg på do å spy, neida!

Ha en fin kjærlighetsdag på lørdag, make some babyes.

Ses i morgen lovers.

P2093228

P2093216

P2093223

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *