Vinn en reise til 50.000kr med din PepCall!

1000p-no-text


God søndag mine fine venner. Håper dere har hatt en fantastisk helg, er du klar for en tur til KARIBIEN til en verdi av 50.000 kroner?

Jeg har nå gleden av å gi bloggleserne mine eksklusiv tilgang til å bruke PepCall før lansering, ved å logge på PepCall-siden og bruke koden ULUQ4  for å få tilgang. Det tar bare 5 sekunder å bestille, og dette abonnementet er super billig!

Jeg har en utfordring / konkurranse å komme med i dag også,  dette synes jeg er både morsomt og spennende, Det er noe vi alle burde bli flinke til, det er å gi andre mennesker skryt og komplimenter. Enten om det er familie, venner, kjæreste eller en random person du møter på gaten. Kan ikke vi alle begynne å bli litt tøffere? Bare si det liksom, si eller send en meldig til noen nå. Jeg mener dette, send en melding til noen du bryr deg om, gi dem et kompliment. Det tar deg 2 sekunder. Jeg har gjort det i hele dag, bare for å bryte litt av mine egene grenser. Kanskje det er mammaen din som skulle fått denne meldingen fra deg i dag? Det er tross alt morsdag 🙂

pepa-720x691

Nå er det din tur kompis. Lag din helt egen Pepcall video til en du er glad i eller bare trenger en PepCall, last opp videoen til YouTube og merk den med #PepCall. Etterpå kan du dele den så mye du vil på Facebook, Instagram. Den som har fått flest visninger innen 1 juni 2015, vinner da denne reisen til CARIBIEN til en verdi av 50.000kroner! Konkurransereglene er HER.

Viktig : Når du har publisert din video, MÅ du sende en mail med ditt bidrag til : konkurranse@pepcall.no.
Dette fordi de vil legge den til på sin youtubekanal (og du kan få flere views)

Nå skal jeg logge meg på Instagram kontoen min og gi noen av mine følgere en liten PepCall, et lite ord kan bli til et veldig stort øyeblikk for den som følger deg. Vi vet ikke hvordan andre mennesker har det, så er det ikke da litt flott og kunne gi en helt random person en fin PepCall? Bli med på dette dere også.

Espen Hilton PepCall3

Håper dere vil dele dette blogginnlegget og oppfordre andre til å gjøre det samme i dag, eller en annen dag. Vi må lære oss å løfte andre mennesker.

Helt seriøst, hva om du går inn på sosiale medier nå. Gå så inn på en av dem som følger deg og skriver foreksempel «Må bare si, den kjolen var du fin i» Eller » Wow, så pen du er» Dette kan bety mer enn hva du aner.

Kanskje den personen du treffer har hatt en dårlig uke/ dårlig dag eller for alt vi vet kan dette menneske bli veldig mobbet, men så kommer det en meldig fra deg og du løfter opp hele dagen til dette mennesket. Hvor fint er ikke dette? Tenk at ord kan bety så mye, gjennom dine ord kan du glede et menneske i mange timer. La oss alle glede noen i dag. Det er ingenting som er finere enn å løfte andre mennesker.

PepCall er et fremtidsrettet mobilselskap, som har verdens første mobilabonnement med AUTOMATGIR. Det betyr at du slipper å velge en fast pakkepris som du låser deg til, og at PepCall  automatisk det abonnementet som gir deg best pris fra måned til måned, ut fra ditt forbruk.

pepcall4

Annonse!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *