The winner of a shopping spree for 8000 kroner is!

P2083131

  God god søndag fine mennesker.Det er vanskelig å finne ut hvem som skulle vinne denne konkurranse, så da bestemte jeg meg for å lage hele alfabetet på Post It lapper og legge dem i en glasskål.

Jeg trekker så ut en og en bokstav og søker opp fornavnet på den personen som skulle vinne, men dette var ikke så smart tenkt fordi det går ikke ann å søke på menneskene som følger FB-siden min.

Da gjorde jeg litt om på dette og fikk kjæresten til å hjelpe meg. Jeg gave kjæresten FB siden min og begynte å rullet nedover og jeg skulle si stopp. Vi trakk ut 3 stykker og la dem da tilbake i skålen og ut fra det trakk jeg en vinner.

Så denne gangen blir det desverre bare en vinner, men denne vinneren er veldig heldig fordi nå kan Dina Marie Nielsen Danielsen shoppe for 8.000 kroner på Moods of Norway. Kanskje dem har en designer veske du kan få deg, det er jo trendy i disse dager. Dette var premien jeg vant under Vixen Blog Awards som nå går til en av mine lesere. Pokalen og tittelen beholder jeg selv, så kos deg på shopping fine leser.

P2083138

Uansett så håper jeg at dere forsatt vil følge FB-siden min, det kommer flere konkurranser. Neste konkurranse kommer faktisk i kveld, den er super og her vil jeg at alle skal delta for denne er sykt bra. Blir faktisk ganske stolt av slike konkurranser. Du kan vinne en reise til 50.000 kroner til karibien ved å gjøre andre mennesker glade. Neste konkurranse kommer klokken 17:00 i kveld.

Vi ses om noen timer, nå har jeg en del ting som jeg må ordne slik at neste konkurranse går plettfritt. God søndag videre så ses vi om noen få timer.

Gratulere med morsdagen alle mødrer, dere er grunnen til at vi kiddsa er så bra. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *