Big news on the way!

P2032993

God morgen dere, herregud for en deilig lørdag. Jeg har faktisk fått sove litt lenger enn vanlig i dag, klokken 09:00 sto jeg opp, sykt digg.collage

Jeg har trent knall hardt 5 ganger denne uken så i dag blir det max treningsfri. Er vi venner på Snapichat? Om ikke så er det bare å legge meg til @EspenHilton. Jeg legger igrunnen ut alt jeg føler for, og angrer hver eneste morgen når jeg ser hva som ligger det. Ha ha.

I morgen på bloggen skjer det to spennende ting for dere. En av dere som følger FB siden min HER vil vinne gavekort til 8000 kroner. Tenk hvor mye klær dere kan få for det a? Eller kanskje du vil kjøpe deg en kul designer veske for gavekortet? Det er jo så i vinden om dagen.

En annen ting er at jeg skal fortelle dere en hemmelighet. Jeg har inngått en super kult sammarbeid med noen andre bloggere, vi skal gjøre en dritt tøff kampanje sammen. Denne skal jeg fortelle dere om i morgen kveld. Gleder meg veldig til å sette igang denne jobben og dele reisen med dere. Mange spennende goder som kommer deres veg, det liker vi.

Nå skal jeg sette igang dagen her, hva fanken skal jeg finne på nå som jeg ikke skal trene?

Vi ses litt senere fine mennesker.

collage

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Nyt dagen Espen!:-)