Get the style!

P2063106

 Jacket / Zara. Jeans / Diesel. Shoes / Roots. Shirt / Only & Sons.God fredag mine leprechauns, en aldri så liten update fra denne treningsfreaken her.

Det er vel ikke så mye update, mer en sånn adlink om du har lyst på denne skjorten eller buksen. Jeg fant dem på nettet nå, så da kaster jeg dem ut til dere. I case you like em.

Jeg er ferdig trent, har fått studert litt muskler og sitte i telefonen i en time med Silje. Jeg har ikke snakket med Silje på lenge, så vi trengte virkelig en update nå. Silje og jeg begynte å jobbe sammen for mange årsiden og vi har forsatt god kontakt. Elsker å ha ekte og gode mennesker rundt meg i denne bransjen, Silje er virkelig en klar favoritt. Tenk at denne månden her skal hun bli mamma for første gang, tror det barnet blir veldig stylish.

Jeg har fått pakke i posten så skal løpe ned å hente den nå og rett på polet for å kjøpe et par harde pakker der også. Jeg har trent så sykt hardt denne uken, så i kveld skal jeg kose meg med litt hvit i glasset.

Håper fredags kvelden deres blir fylt med latter & vin.

P2063110

P2063112

P2063113

P2063114

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Handsome! Så hyggelig å chatte med deg:) Ha en herlig helg! Klem

    http://www.motesilje.com