Radio NRJ workout

P2043065

God morgen folkens, da var det bare en dag igjen til helg. Digg, digg!Jeg tok turen innom Sats i akersgata i går, bare for å teste ut hvordan dette senteret hadde blitt etter de har pusset opp. Jeg jobbet faktisk her tidligere da det het Golds gym. Senteret har virkelig fått seg en deilig makover med mange nye treningsapparater som ikke alle senterene har, prøvde dem selvsagt ikke fordi det var litt for mye muskeløse menn som sto å pumpet seg opp og de så veldig sinna ut. Traff guttaboys fra Radio Nrj, Stian & Petter.

De to er pingler nok for meg, så da tok vi en treningsøkt sammen. Mulig det var mer en snakke økt hvor jeg lærte dem et par triks om trening, men trening er trening og det er det som teller.

Siden de ville trene med meg lovet jeg dem at jeg skulle legge ut en kontaktannonse på bloggen.

Begge guttene er både ivrige, lekne, overkåte og klare for barn, kanskje ikke barn. Dem jobber tidlig hver eneste dag, så du slipper å stå opp sammen med dem. Da du stikker på jobb kommer de hjem. Da du skal legge deg, ligger dem allerede å sover.

Det vil si at det eneste du trener er å spise middag med den nye radio programleder kjæresten din. Deilig forhold om du spør meg. Ill hook ya up.

Nå skal jeg løpe ned til min PT på ICON. Vi ses senere, ha en jysla fin dag. Skip`Ohoy!

P2043067P2043066P2043061P2043063

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer