That aquard moment!

P2043033

Jacket / Berskha. Jumper / Zara. Jeans / Zara. Shirt / Ralp Lauren. Shoes / ZignGod kveld folkens, sava så pinlig det var å falle rett på ræva etter jeg tok disse bildene i dag. Jeg gikk mot trikken med min vanlige topp 20 listepop musikk i ørene og voops, der falt jeg rett ned på blanke messingen. #PINLIG

En annen ting som var veldig bra med at jeg selvsagt skulle falle på isen rett trikkestoppet, var de 10 menneskene som sto å så på. Jeg bare, hello bloggen! Ingen hjalp meg opp, takk for det! Hadde jeg vært en mann på 50 år, da hadde dem sikkert komme løpende, men siden det var en «ung» mann i sine beste år, kunne dem bare la han ligge # Irritert.

Ellers har dagen min gått i både trening og  fått sendt 44 mails, skulle igrunnen være 45, men den siste turte jeg ikke sende. Kanskje jeg skal sende den når jeg har drikke et par glass vin.

Btw, i morgen på bloggen kan du se hvordan det gikk da Petter Pilgaard, Stian Berg Røste fra radio NRJ og jeg trente sammen. Sykt kule, disse to overkåte gutta.

Håper kvelden deres blir bra, vi høres. Sjalabaisen!

P2043034P2043043P2043044P2043049P2043053P2043057

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *