Welcome to my new Faceplace!

P1210486

 Shoes / Roots. Jeans / Zara. Shirt / RalpLauren. Jacket / HugoBoss.God morgen / ettermiddag alle sammen, for en deilig dag a gitt!

Jeg har fått jobbet litt til tross for at armene mine ikke fungere, det tar litt lang tid til både skriving og teksting på telefonen. Fikk faktisk trent to ganger i går. Først PT time så ned på Barrysbootcamp til en deilig kveldsøkt. Kroppen min skriker litt i dag så da skriker jeg igrunnen bare tilbake og sier «holdkjeft» dette er bra for deg gutt.

Har dere har likt Faceplace siden min HER! Husk at en av dere som følger siden min vil få gaven jeg vant under VixenAwards, verdien er 8000 kroner i shopping. Gleder meg allerede til søndag og velge ut en vinner, gøy å leke julenisse.

Jeg skal kaste på meg treningsklærene nå og komme meg på Sats, håper dagen deres blir fantastisk, vi ses om noen timer.

Skipòhoy!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *