New body in 2015!

P2022949

God mandag flotte mennesker, har vi en blå mandag eller? Neæææi…Jeg startet dagen min sammen med Ståle som jeg mener er Norges beste personlige trener, ikke bare motiverer han, men han klarer å øke selvbildet mitt til at jeg gir alt på trening.

Jeg har gitt Ståle målet med vårt samarbeid, oppskriften har jeg fått tilbake, så nå handler det bare om å gjøre jobben som skal til. Jeg skal forandre kroppen til en aldri så liten maskin. Motivasjonen har aldri vært bedre enn i år. Sammen skal vi nå målet og jeg elsker å bli pushet helt til kroppen sier STOPP.

I dag kjørte vi bryst, armer og jeg avsluttet det hele med litt situps. Marna trener også på ICON. Det er så motiverende å se henne trene fordi hun har selv lagt sine mål for dette året, og jeg tror hun er virkelig supermotiverende for dere som nettopp har fått barn. GO MARNA og alle dere andre som trener etter at barnet er kommet. Dere er en MILF gjeng.

PS: Det er sykt fet at Marna  ( Komikerfrue) og jeg er har samme agent nå, gleder meg så til å jobbe sammen med denne super mammaen fremover.

Nå er det mat på meg, ses om noen timer folkens.

P2022943P2022951P2022955P2022979P2022982

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *