I’m off to military ball!

P1302832

Shoes // Zign. Jacket // MQ. Jumper // Zara. Scarf // Zara. Jeans // DieselGod ettermiddag/kveld. Har vi det bra? Er vi klar for fest?

Selv går det forsatt i lesing i mitt hodet, men skal på en event i kveld.

Denne festen har jeg sett veldig frem til fordi den ikke er helt vanlig, den er lukket og faktisk veldig beskyttet, ja beskyttet. For å snakke om seg selv i 2 person skal han Hilton på militærfest, thats right! Eller dem kaller det kanskje for militærball?

Jeg har blitt invitert, men ikke sånn ikke offentlig som alle andre blir, jeg har på en måte invitert meg selv ha ha. Sava som jeg gleder meg, men må komme meg hjem tidlig altsår. Håper jeg kommer meg hjem tidlig (HÅPER) Men følg festen «LIVE» på Snapchat om dere ønsker det på @EspenHilton eller så skal jeg prøve å legge ut noe på Insta @EspenHilton.

Vi ses på snap / Insta eller så ses vi i morgen for en aldri så liten update om jeg kommer meg hjem. Fanken!

P1302835P1302836P1302839

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *