Body change with ICON!

P1302842

God laurdag alle sammen, dæven jeg er trøtt i tryne i dag.Jeg har sove litt dårlig i natt, hode mitt tenker for mye og med mange tanker øker fort min energi og kreativitet og det er jo bra, litt kjedelig at det skjer kl 23:00 på kveldene!

Da var det laurdag og nok en dag på skolen, men dævenhansteike! Jeg stakk innom ICON  for å trene i går, og ble så sykt motivet etter jeg rotet rundt i arkivene dems.( Tenk om dem hadde sett meg?)

Jeg fant bilder av noen kunder som har brukt PT (personlig trener) på ICON 2 dager i uken, må bare vise dere, for WOW! Dette er jo hva jeg holder på med om dagen. Tenk om det blir et slikt resultat?

Da skal jeg skrike HØYT på gaten til sommeren, STOPP DETTE ER MIN KROPP! Neida, hadde jo aldri skjedd. Jeg skal heller ringe kompisen min Marius og si «its time to hit Los Angels again» ha ha. ( Kanskje litt intern den der)

Håper dagen deres blir fylt med latter/venner/alkohol evt bare en Pepsi Max, uansett så kos dere glugg i hjel godt folk. Vi ses om noen timer, nå pakker jeg inn det trøtte tryne mitt med solbriller og et stort skjerf, skip o hoy!

P1302843P1302845P1302850P1302851P1302852

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *