Snappy, snappy = Snapchatlife!

IMG_5832

God fredag og gao helg folkens.Elsker fredagsfølelsen, bare det å stå opp og tenke at i morgen kan jeg sove lenger, men det går i tanken for det kan jeg ikke. Jeg må opp klokken 07:00, presse kroppen ned på gulvet for å gjøre et par situps (Im that kinda freak!) og ferden går videre til skolen.

Men i dag er det fredag så la oss nå holde oss til denne dagen først. Sitter å jobber litt med en casting, så skal jeg løpe meg en mil og videre går ferden til skolenbenken for å lære litt om kroppens skjelett. I kveld blir det full relax med Senkveld på skjermen for kveldens gjest er kompisen min Caroline, gleder meg.

Følger du meg på Snaplife (Snapchat)? Skjønner godt om du ikke gidder det, for ofte kan jeg ta litt for mye av. Men om du vil så er det hvertfall EspenHilton der og Instagrameninosen min heter @EspenHilton. Tenkte jeg ville gi dere en gave snart, og gaven er premien jeg vant på Vixen Awards. Denne skal en av dere få, for det har jeg lovet. I’m a man with my words.

Ha en syk fet dag folkens, vi ses litt senere.

collage

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Du er den gøyeste å følge på snapchat av alle i Norge!! 😀