You can, we all can!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen folkens, er formen bra?

For å bli den beste av den beste må du gjøre en liten ting, hva er det? Jo, utfordre deg selv, ta noen tøffe valg og sjanser. Gjør alt det du kan for å tro på at nettopp DU kan nå målene dine. Jeg vet at dette er noen store ord, men kjeften er ikke så stor, så da er det bare å gjøre som meg. Kast deg ut i det som er fremmed eller kanskje bare vanskelig til tider. Kvitt deg gjerne med de som er rundt deg også om de er som store traktorer målplassert midt i vegen din, hakke brukt for sånt.

Jeg skal selv gjøre det nå, (ikke kvitte meg med venner da), men på morgentrening. Det er noe av det tøffeste som finnes ved denne kalde årstiden. Alt man virkelig har lyst til er å sove lenge og ikke gå for mye ut i kulden, men fuck it! Here we go. GYMTIME! Let`s just do the best we can. Det handler bare om å komme seg ned på det forbanna treningssenter så er alt tipp topp, det ligger jo bare 1000 meter unna! Faen det er vanskelig til tider.

Skulle nesten tro at dette var litt sånn «pimp» deg selv dag opp bloggen, og det var det også. Nå er jeg litt mer giret for denne dagen, nettopp fordi jeg skrev det ned og fikk litt trua selv, dette blir en digg dag, håper din blir like digg. En gang til, digg, digg, digg DAG!!!

Ses senere, nå løper han!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *