Processus styloïdes radii!

PC030227

God kveld dere, hvordan er Processus styloideus radii deres?

Hva kan jeg si? Ting går på latinsk om dagen, ikke bare når jeg leser, men også på trening. Processus styloideus ulnae, skjønner dere sammenhengen? Det gjør jeg nå og blir så giret.

Det er så deilig når man skjønner litt av hvordan kroppens skjelett fungerer. Jeg har enda masse å lære meg, men hver gang jeg begynner å forstå ting blir jeg så glad at jeg vil bare ringe eller send meldiger til folk jeg kjenner og er glad i. Måtte jo også si det til dere for vi er jo et team. Det er deilig å få lønn for strevet.

266px-Gray213

Kom nettopp hjem, så nå skal jeg lese litt til, deretter tar jeg natta 🙂

Håper kvelden er deres er bra så langt.

Espen-

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. you rock Espen 🙂