Vampyrbehandlingen /vampire facial!

P1152473

God søndag mine blodtørste venner.

Jeg liker å teste ut nye ting og nå er jeg nesten ferdig med mine «vampyrbehandlinger» Det ser nok mer heavy ut enn hva det er, men for meg så funker denne behandlingen veldig bra.

Jeg har kjøpt meg de tre behandlinger man trenger for å få et bra utgangspunkt, gleder meg til å se sluttresultatet. Dette er 100% naturlig og ikke noe form for botox in this face, liker jo rynkene mine. En av grunnene til jeg ville teste dette ut er for å få musklene i fjestet til å begynne å jobbe igjen.

Blodet deles inn i to via en maskin, man tar seriumet fra blodet i huden og kjører en aldri så liten blodpumping via nåler som går opp og ned. NO PAIN, NO GAIN! Nå føler jeg meg 25 igjen, neida! Dette er en veldig fin måte å bli kvitt uren hud på.

Jeg skal finne meg en deilig kopp kaffe og bare slappe av i dag, vi ses litt senere. Ha en fin søndag så lenge.

P1152476P1152478

 Jeg har vitamin mangel så siden jeg skulle ligge her i 30 minutter så tok jeg like godt en deilig vitamin cocktail, greit  at årene mine får noe å drikke på mens jeg venter.

P1152483IMG_5770

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *