Erik Bertrand Larssen!

P1222595

Jacket / Jofama for King. Jeans / Zara. Shoes / Zign. Shirt / MQGod kveld tøffinger!

Da har jeg pakket meg godt ned i sofaen, spist hjemmelaget chilliburger og sett Erik Bertrand Larssen sitt nye TV-program. Jeg har lest boken hans mange ganger, men det er noe med å se boken komme til live på et fjernsynsapparat. For et program, jeg er enda større fan nå enn tidligere. Gratulere til kompisen min Hilde, for en fin cast du har funnet. Stolt av deg.

Dette er en av grunnene til at jeg nå har kastet meg ned i studiene igjen for å bli PT (Personlig trener.) Tenk å kunne få lov til å leve av å hjelpe andre med noe som er så bra som trening? Min plan er å lage en super pakke til mine klienter, her blir det trening og shopping. Jeg vil hjelpe å forandre mennesker til å bli den beste utgaven av seg selv. Dette blir både gøy og spennende, jeg gleder meg.

Det å bli student igjen er et rent helvete til tider mulig fordi jeg ikke har studieteknikk lenger, har dere noen bra tips til meg? PLEASE!!!

Ha en fin kveld og husk om du vil bli PT så kan jeg skaffe dere en deilig dose med avsalg i prisen, bare les HER!

P1222603P1222604P1222608P1222621

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *