White jeans before Labor Day!

P1210499Jacket / Hugo Boss. Shoes / Roots. Jeans / Zara. Shirt / Ralph Lauren. Cap / Primark. 

God kveld dere, alt bra? Håper dere har det kanon bra og at middagen kicker til.

Tiden løper litt fra meg i disse dager med møter, jobb, trening. blogging og studere. Kan si det sånn at øynene mine kjenner det veldig godt om kveldene. Jeg sovner veldig fort om ikke hodet går inn i kreativiteten selv, da klikker det litt for meg for da får jeg virkelig ikke sove.

Har laget meg Ørretsalat til middag, dette er andre dagen på rad så tror jeg får mekke meg en deilig hjemmelaget hamburger i morgen etter PT timen min. Vi skal da kjører vi bein for full kanokkel! ( Kanokkel? Er det et ord?) Ikke så nøye igrunnen.

Vi ses mine damer og herrer! P1210496 P1210494P1210475 P1210476 P1210483

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton