New music / New body!

PB220152

Hei kjære mennesker som elsker å trene.

Som folk sikkert vet nå er trening en av mine store lidenskaper, men for at jeg skal få en god økt er det viktig for meg med ny musikk veldig ofte. Jeg kan løpe veldig fort til både rolig musikk og rask musikk, its all about the lyrics, ya know?. Kan nok si at Spotify kontoen min fylles nesten opp hver eneste dag med ny musikk. Im a slave to the music.

Dette er noen av sangene jeg hører på om dagen, mulig det blir litt kjedelig for dere, men i like it, liker ikke du den så ville jeg bare trykt NEXT! Ja, jeg har en veldig rar musikk smak, det sier alle.

Popmusikk er min sjanger, elsker popmusikk så mye at jeg nesten blir 14år igjen, kanskje jeg skulle kjøpt meg en TOPP skoledagbok, vil du skrive i den da? Ha ha. Barneskolen ass!

https://www.youtube.com/watch?v=725WlG1idPc

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *