Back on my ICON horse!

P1190472

God mandagskveld mine lamborghinis.

Håper deres mandag har vært like slitsom som min, neida jeg gjør jo ikke det. Min mandag har faktisk gått i ett. Jeg er hjemme nå etter trening, men sitter forsatt å jobber litt med casting.

Jeg stakk innom ICON igjen etter jobb og har endelig fått booket time med PT min, han er så popis så ikke lett å få en time med den sterke mannen. I morgen kjør vi hardcore på ICON, merker at jeg gleder meg til å sette igang motoren i kroppen. Det som er så deilig med PT (Personlig trener) er at man lærer nye øvelser og blir veldig bevist på hvordan kroppen fungerer, det er noe jeg setter veldig pris på hvertfall. Nei, fine mennesker, jeg får kaste meg rundt å jobbe litt til før jeg begynner å lese litt skolemateriell.

Vi ses senere.

P1190467P1190470

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *