On the radio / NRK / Ukeslutt!

P1152491

God laurdag mine medfølgere,

Det blir bare en liten update nå fordi jeg må løpe på skolen.

På trosdag rett etter min vampyrbehandling måtte jeg løpe til NRK for å gjøre et opptak til dagens sending på Ukeslutt. Taktisk som jeg er lot jeg all fokuset på bildet ligge på sinna mor Suzanne Aabel, så da slapp jeg å redigere bilde.

Jeg er faktisk litt små forelsket i Suzanne, elsker hennes personlighet, my kind of girl. Ukeslutt kan du høre på P1 i 12 tiden i dag, håper det var i 12 tiden. Jeg er så stresset i hodet at jeg faktisk ikke er helt sikker, men da kan du bare sette deg ned, trykke Google og NRK ukeslutt så kommer det helt sikkert nok opp.

Programlederen på Ukeslutt Sara Victoria er virkelig en helt annen type intervjuer enn hun på Nyhetskanalen, i love here. Sara Vicky som jeg liker å kalle henne fikk både Suzanne og meg til å slappe av slik at vi kunne gjøre vår jobb, vi er nå bestevenner i mine øyner, men er jo ordblind så mulig jeg ser litt feil.

Håper laurdagen deres blir fantastisk, ses senere folkens.

P1152492P1152494

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *