Workout with your Icon!

P1082193

God morgen treningsfugler, er dere våkne?

Jeg er så våken at solbrillene er på, mulig fordi jeg tok en liten vampyrbehandling i går da. Jeg skal fortelle om vampyrbehandlingen litt senere. Jeg har en overbooket kalender så det er vanskelig å få alt inn, men det skal være to innlegg om dagen på denne bloggen, så jeg gjør alt jeg kan for å få dette til, men i går var det super hektisk med 3 innspillinger og jobb så da ble det bare et innlegg.

Jeg er på Icon å trener, her har jeg fått meg et snasent blått medlemskap, blå er faktisk min favoritt farge, ikke at det skulle ha noe å si da.

Jeg har inngått et sammarbeid med Icon fordi jeg føler at dem kan også gi dere lesere noe tilbake. Denne gangen vil jeg gjerne gi dere alle muligheten til å ta med deg 5 venner på trening og få en kroppsanalyse gratis, da sparer du faktisk 1000kr for det er hva en kroppsanalyse koster.

Jeg tok min for en liten stund siden og ble faktisk litt sjokkert at jeg har så mye muskler, men mye vil ha mer, er det ikke det dem sier a?

Ønsker alle en super deilig fredag, om det er noe dere lurer på så send meg en mail, for på dagtid så bor jeg jo på mailmappen min. Ha en fin dag.

P1142451P1142452P1142453P1142454

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *