TV 2 Nyhetskanalen!

P1152455

God morgen alle sammen, her sitter jeg å leser nyheter som faktisk har en betydning:

je suis charlie!

Jeg fikk en mail i går om jeg kunne komme på TV2 å svare litt på fenomentet «blogging» og Caroline. Kompis som jeg er tenkte jeg at det kan jeg. Det dem ville ha er mine tanker rundt kommentarfeltet.

Det spørsmålet kom aldri til meg, det var det hun andre snasne chickan som fikk, Så da svarer jeg via min egen blogg!

Nyhetsjournalist:

Espen, hva synes du om kommentarene på bloggen til Caroline?

Espen:

Jeg ville nok gjort det samme som Lars Kristian, men ville brukt mitt egent navn og skrevet tilbake på en helt annen måte, ikke lagt meg ned på «netttrollenes» nivå. Hva gjør man ikke for det menneske man elsker? Noen ganger kan ting bli for mye og som mennesker vi er så vet vi at når ting blir mye, fylt opp med stress så skjer det ofte ting vi angrer på i ettertid. Det heter etterpåklok! Vi er bare mennesker og dette er bare en blogg!

Når det er sagt så er vi alle mennesker og vi gjør alle feil, vi gjør faktisk feil hver eneste dag,  Det er faktisk bevis på at alle mennesker lyver hver eneste dag! Men kan vi ikke alle bare være venner a? Jo, jippi. Da holder jeg en fest hvor vi alle kan kose oss med litt vin, god middag og rett og slett diskutere litt. Jeg kan redusjere bildene etterpå om dere vil det.

P1152466

Noen intervjuer kan være litt små kjedelig, så da er det deilig å kunne lukke øynene, tenke at man er i Mexico med en deilig drink.

PS: Jeg redusjerte bildene litt for å løfte opp flanell skjorten, den er ikke sponset og koster 399.- på Cubus!

P1152462

Nei, nå skal jeg komme meg på jobb og snakke om det som virkelige er nyhetsbildet. Ha en fantastisk dag dere.

Espen-

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *