You look better naked!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen folk & røvere.

ANYWAY….

#Youlookbetternaked er noe alle gjør, det mener jeg faktisk. Selv om jeg elsker klær, og jeg elsker å kunne sette sammen klær slik at menneskene som booker privat styling av meg kan få det dem ønsker seg. Veldig ofte er det et løft på selvtillitten og selvbilde. Hadde vi ikke hatt klær og bare vært nakne tror jeg vi hadde sluppet mye. For crying out loud, vi ble da født nakne, og det er jo vi selv som mennesker som har funnet opp kruttet til dårlig selvbilde og selvtillit. Et spørsmål som har slått meg litt er, blir vi noen gang fornøyd? Vi trener og trener, noen slanker seg til dem ikke har energi igjen, bare fordi man skal være tynn eller fit? Seriøst, når skal man bli fornøyd a? Tenk om vi alle gikk inn i en tidsmaskin, startet på nytt og ingen viste hva ordet tynn / fit var? Hadde ikke det vært deilig? Jeg vet at jeg hadde elsket å kunne spise det jeg ville, når jeg ville det uten å tenke på, oy nå må jeg passe meg for om litt er det #SK2015! Gjør det noe om vi har litt fett på kroppen?

Men jeg satt også å tenkte en ting i går og gikk inn i en veldig sterk samtale med min kjære. Jeg mener hadde vi hatt skoleuniformer, hadde ikke det vært bedre? Kjenner veldig mange som går på privatskole i USA, her må man ha skoleuniform. Hva om det var sånn for alle? Hadde vi ikke da sluppet veldig mye press rundt våre barn? Sluppet presset på at dem må ha de dyre klærne, de merkeklærne for å passe inn i de kule gruppene? Jeg tror med skoleuniform at vi hadde sluppet masse mobbing hvertfall, for da hadde alle vært likestilt blandt barna våres. Er du ening så må du gjerne dele innlegget, om du er uening så se deg selv i speilet og si jeg er bare uenig med han derre Espen jeg.

Dette var igrunnen bare en høy tanke jeg hadde om den saken, men nå er det jobbing og du finner meg også på @spesaversnorge Instagram i dag. Det er gøy da.

Ha en fin dag så ses vi litt senere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *