Taking over Instagram!

P1092211

Shoes / Cat. Jeans / Diesel  HER– Shirt / RalphLauren HER– Jumper /   Scarf / MQ. Jacket / Primark.

God kveld mine flotte medfølgere, håper dagen har vært kanakans og ikke fylt med for mye stress.

Jeg har selv hatt møter og intervjuer i hele dag og planen var å komme meg rett på trening etter jobb, men kjente kroppen skrek høy på mat. Nå har derimot kroppen fått alt for mye så det eneste jeg vil nå er å sove.

I morgen skal jeg ta over Instagrammen til @Specsaversnorge. Det er faktisk veldig kult må si. Jeg føler meg priviligert, ikke alle som får lov til det da. Jeg er en stolt Specsavers ambassadør, men kunne ønske jeg fikk lov til å gjøre alt jeg bare ville på den instakontoen. MEN nei, nei sier sjefen så da må jeg «obey the law» Or???? Ha ha.

Men dere, vi ses i morgen for jeg har rett og slett for mye jeg vil si, så da er det noen ganger bedre å holde helt kjeft.

God natt peeps!

P1092215P1092231P1092236

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *