One hell of a kick off party!

P1102389Jakcker / MQ. Shirt / MQ Jeanse / Zara. Shoes / Aldo


 

God søndag, har vi det bra eller?

Gårsdagens United Blogger kickoff party var super bra, stemningsrapporten i dag er virkelig et bevist på det. Toget er ikke i rute så her sitter jeg på bussen med 20 rosabloggere, 7 motebloggere, 2 overspiste matbloggere, 1 interiørblogger som diskuterer med seg selv på hvordan bussen kunne sett bedre ut og en halv død Lene Orvik, Komikerfrue er heldigvis på den andre bussen, neida, joda, neida, JODA!

Kvelden var så bra i går at jeg faktisk glemte å ta bilder, det er nok et bevis på at vi har levert på Geilo og Vestlia Resort. Fikk det råeste rommet, har tatt noen bilder som kommer litt senere, dere burde ta turen opp og hilse på hotel sjefen “Onkel Tom”, bare spør etter han i resepsjonen.

Nå er jeg sliten, men kan klapper meg godt på skulderen for bra jobbet. Nå er det hjem for å overraske meg selv med noe godt. Jeg mener mat, ikke tenk koffert hele tia a!

Vi ses om noen timer for en aldri så liten update hjemme hos Hilton.

P1112409 P1112405 P1102393

P1112412

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton