New year, new hair!

P1062089God onsdag people of the internet!

Året er 2015 og tiden er inne for forandringer, la oss begynne med håret. Jeg tror nesten jeg tør å si at jeg var den første med denne gamle sveisen min i Norge, i snart 7 år har håret ligge slengt bakover som en party svenske. Jeg elsker forandringer, men har ofte vært litt redd for å røre håret mitt, det har liksom vært min lille ting. Jeg sa til Maja som er en av mine kompiser i går at du kan gjøre hva du vil, hun bare weee…. Helt sikkert en frisørs drøm å kunne leke å være kreativ i hode på andre, ha ha.

Maja jobber på Mint rett ved Bislett og det er ikke lett å få time hos henne fordi ofte så er timeplanen hennes fullbooket, pluss at hun jobber i NRK for å gjøre TV folket fine før sending, men hun fikk en kansellering i går så da kastet jeg meg i taxien og fikk meg en time. Jeg er fornøyd med resultatet, men tror jeg blir å gå enda kortere neste gang, (om jeg tør)

Nå skal jeg komme meg på jobb og caste litt, sende en del mails og komme meg på en deilig treningsøkt etterpå, i morgen skal jeg trene på et helt nytt senter, elsker å prøve nye ting, jippi.

Ha en fin dag, ses om noen timer. P1062094 P1062102 P1062108 P1062111 P1062113

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton