Commercial in the making!

P1062071

God kveld folkens, hvordan er været? Like surt som i Oslo?

For en fantastisk dag dette har vært til tross for at været i Oslo kan dra langt til pokker, surt, kaldt og minner meg litt om hun dama jeg traff i Østeriket, drittsur!

Men jobb må til og i dag har jeg fått gjort veldig mye, reklamefilm er spilt inn, blodsukkeret har vært veldig lavt, casting og intervjuer er unna gjort og nå er jeg endelig hjemme og skal mekke meg en deilig kylling.

Reklamefilmen er forsatt litt hemmelig, men det er super å kunne takket ja til noe man selv virkelig kan stå innenfor, derfor er jeg så glad for at jeg har agenter som kjenner meg og vet hva jeg ønsker å jobbe med.

Jeg har også gjort meg en liten plan for 2015, det å si mer JA, ikke si for mye nei, lever jo bare en gang og noen ganger er det veldig fint å ha bra mennesker rundt seg som sier, just do it Espen. Litt som Nike sitt slogan vet dere.

Håper dere får en kanon bra kveld, æ skal jobbe litt til, så se litt TV på nett.

Vi høres i morgen folkens.  

P1062073P1062076P1062063P1062065P1062066

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *