Casting calls!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 God fredag folkens, det føles som «mandag» faktisk.

Jeg tok meg en kaffe to go i dag fordi været er så sabla fint, gikk til jobb og tenkte med meg selv, i dag blir en veldig bra dag og det er det forsatt.

Jeg er på kontoret nå og driver å caste jenter til en veldig spennende og moro TV serie, sava som jeg elsker jobben min. Ikke bare får jeg møte mange spennende mennesker gjennom TV jobben, men er så heldig at bloggen min også er en del av mitt arbeidsliv.

Om dere er/kjenner noen vakre single jenter som kunne tenke seg å reise bort i vinter for å nyte solen og single gutter så send meg gjerne en melding så kan jeg ta kontakt, husk at du må være fra 20 – 28 år og ikke være redd for å stå på dine meninger. Pengesummen du vinner er nærmere enn å spille lotto for å si det sånn.

Ha en fin dag så ses vi senere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *