#Second day of Christmas style!

OLYMPUS DIGITAL CAMERACardigan / Solid. Shirt / RalphLauren. Hat/ Cubus. Jeans / Diesel.

Hei folket i landet vårt.

Jeg håper ikke dere er dårlige i formen i dag, vet jo at det er mange som går ut på fest 1 juledag. I Vennesla så er det normalt å gå ut 2 juledag.

I kveld kjører jeg litt gebursdagsfeiring med gamle venner, så drar vi alle videre på den årlige juledansen som denne gangen skal være i min gamle gymsal, haha der har jeg mange minner fra tiden jeg skulket gymen fordi jeg ikke tørte å trene med alle de kule gutta. Hadde det vært i dag så hadde jeg vunnet hele treningsøkten for å si det sånn, rart hvordan ting forandrer seg.

Gleder meg til i kveld og gleder meg til å se alle 450 menneskene i gymsalen.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton