Details!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeans / Zara. Jacket / HugoBoss. Shirt / RalphLauren. Belt / NN07.

Hey og hå alle sammen, sava det er deilig å være hjemme for jula.

Jeg har faktisk sove litt lenger enn vanlig i dag, kan sikkert være fordi jeg ikke fikk lagt meg før klokken var type tre tiden i natt.

Planen for dagen er å dra på kaffe i Vennesla sentrum, kjøpe julegaver til kidsa som jeg er verdens beste onkel til og kjøre ned til byen for å trene opp kroppen til juleribba skal ned. Jeg har også bestemt meg for at 2015 kommer til å bli et kick år for kroppen min, jeg bli å legge meg i hardtrening fra februar, ikke januar for da er det allerede for mye på agendaen, men sickspack 2015 here i come.

Vi ses litt senere, ha en tipp topp dag. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton