Home for christmas!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGod søndag alle sammen.

Da var jeg hjemmme i Vennesla, nå kan julen bare kommer. Det å reise hjem i julen har blitt en av mine favoritt ting å gjøre. Møte alle barndomsvennene, ta seg en gåtur i Vennesla sentrum, slenge seg på en rånerunde med shithøy musikk mens vinduene nede, det eneste du ser er prince (rød) røyken komme flyvende ut av vinduet, deilige minner assår.

Sava, en annen ting jeg gleder meg til er årets happening i Vennesla, det skjer 2 juledag og er den årlige juledansen. På juledansen møtes hele bygdas party folk og tar seg en real happy harry fest, elsker virkelig disse festene. Det var ikke ironi, jeg gleder meg virkelig.

Ha en fin julesøndag videre, nå skal jeg prøve å sove litt.

God natt!

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton